KLÅGE ORD
Tilbage til forsiden

Så er sæsonen slut. Nogle vil måske spille skak på privat basis, andre vil holde en ferie fra spillet og vende tilbage med nye kræfter i august. Måske bliver Skaksnakcafeen en mulighed her i sommerperioden, det må afklares ved afslutningsarrangementet.
Vestvold-turneringen blev desværre aflyst, det nye menighedsråd ville ikke længere lade Vanløse Skakklub benytte lokalerne til arrangementer. De vil forsøge at stable noget på benene i august-september, vi må se om det bliver til noget.
Vi havde vel håbet, at simultanmatchen mod Erling Mortensen også kunne resultere i nogle nye medlemmer, men så bliver det først til næste sæson. Imens kan vi så kikke på billedkavalkaden inde i bladet - hvis ellers det lykkes i trykkeprocessen.
Selv om solskinnet lader vente på sig, så kan vi vel forvente både varme og sol inden vi mødes igen i begyndelsen af august. God sommerferie til alle.

Jens & Bjørn