Den nye hjemmeside 1. marts 2004 Tilbage til forsiden

Velkommen til klubbens nye hjemmeside.

Vi er nu flyttet til til et såkaldt webhotel, hvor der er væsentligt mere plads. I forbindelse med flytningen har jeg benyttet lejligheden til at gennemgå samtlige sider og etablere et konsekvent layout og en række forbedringer:

På et enkelt punkt er der dog taget højde for, at ikke alle kører med den allernyeste version. Det var nemlig mit ønske at få adressen rødovreskakklub.dk, men det viste sig, at alle med en Explorer-browser før version 6.0.28 så måtte downloade en "plug-in" for at kunne se siderne. Det var ikke rimeligt, syntes jeg. Så kunne hjemmesiden heller ikke være reklame udadtil for klubben.

Alt i alt skulle siderne gerne fremtræde mere appetitlige. Jeg tager gerne mod kommentarer, hvis der er nogen, der har problemer med at se siderne.