Sidste runde i holdturneringen 18. marts 2004 Tilbage til forsiden

Sidste runde i holdturneringen spilles nu på lørdag, den 20. marts, kl. 13 i Nørrebrohallen. Det er Bragesgade 5 - 2200 N. Alle holdene spiller samme sted.

Og hvordan er chancerne så?
I førsteholdets gruppe ligger Tårnby I som nr. 1 med 41 points, fulgt af Rødovre I med 38, Frederiksberg II med 37 og Albertslund I med 35. Vi skal møde Tårnby og skal "bare" vinde 6-3 for at vinde rækken og sikre os oprykning.
Toerne i gruppe 1 og 2 rykker begge op, hvis der rykker to KSU-hold ned fra 3. division. Ellers skal der spilles oprykningsmatch mellem toerne. Hvis vi ikke kan få ram på Tårnby, så kan vi sikre os en billet til opryknings-matchen ved at få lige så mange points som Frederiksberg (som desværre skal møde nr. næstsidst). Albertslund kan i teorien blande sig i disse opgør, men det er ret usandsynligt.

I andetholdets gruppe er der tre hold på 41 points, Ballerup II med 11 MP, Rødovre med 10 MP og Jernbanen I med 9 MP. De to andre skal dog møde nr. næstsidst og nr. sidst, mens vi skal møde nr. 4, Tårnby II.

Odds er således ikke de bedste, men med lidt held er mulighederne der.
Tredjeholdet har dog højst nå frem en fjerdeplads: ved at slå K41 IV med 4-1.