Set fra K41's side Tilbage til forsiden


Heldig sejr til 3. holdet i topopgør

"Det er bedre at være heldig end god," sagde Capablanca. Disse vise ord kom til sin ret tirsdag aften til topopgøret i Rødovre, hvor det med hiv og sving blev til en meget heldig 4-3-sejr. Holdleder HE brillerede ved at tabe i en fart. Han havde glemt at slukke for mobilen. At det var to holdkammerater som tåbeligt nok ringede til HE for at melde deres sene ankomst fortæller bare, at der var tale om tre tosser i stedet for en enkelt. Nede 0-1 efter få træk var ikke det bedste udgangspunkt.
Henning B. Sørensen skabte hurtigt balance med sin sjette sejr ud af seks på 3. holdet. På dette tidspunkt havde Peder Ottosen allerede spillet sig til en kæmpefordel, men Kurt Hollesen, Jan Løfberg, Jan Bauner og Mogens Bengtsson stod alle kraftigt i underkanten.
På 1. bræt spillede Michael Nielsen remis mod eks-danmarksmester Bent Kølvig. I en rodet stilling tilbød Michael remis for at få Kølvig til at gå linen ud, men den rutinerede Rødovre-spiller overraskede vor mand ved at tage imod pointdelingen. Bengtssons stilling faldt hurtigt sammen, og Peder skubbede sin sejr smertefrit i hus: 2-2.
Løfberg var nede med en officer og Bauner stod heller ikke for godt. Men så begyndte tidnøden at presse og i den viste begge K41-spillere sig deres modstandere overlegne. Løfberg vandt officeren tilbage, Bauner fik gaflet en kvalitet og med begge vinger i vandret stilling blev gevinsterne kørt hjem. En aldeles ufortjent sejr.
Nu har vi 37 point inden sidste runde, Rødovre har 30. Et enkelt point i sidste runde mod Tårnbys 2. hold vil være nok til oprykning. Det bør ikke blive noget problem.

Jan Løfberg

Ovenstående er sakset fra K41s hjemmeside