Sider beskyttes med logind 19. januar 2017 Tilbage til forsiden


Vi har flere gange haft problemer med falske tilmeldinger, senest til juleafslutningen. For at komme dette problem til livs én gang for alle indfører jeg nu et logind-system. For at komme ind på visse sider, især vedrørende tilmelding til turneringer, skal du fremover logge dig ind ved at trykke på nøgle-ikonet i venstre side nederst. Du skal så vælge dit navn fra listen og angive et nøgleord, som du selv har valgt. Første gang skal du dog bruge et foreløbigt nøgleord, som jeg vil sende via mail eller sms til samtlige medlemmer. Du vil så blive bedt om at angive dit eget nøgleord til fremtidig brug. Dit eget nøgleord skal være på mindst 6 tegn og skal være forskelligt fra det foreløbige nøgleord. Du skal gemme dit nøgleord. Hvis du ikke kan huske, så så kan jeg igen give dig et foreløbigt nøgleord.
For at lette brugen vil systemet gemme oplysninger om dit logind på din egen computer i en såkaldt cookie, dvs. en lille hjælpefil. Ved hjælp af denne kan systemet så genkende dig i mindst et år.
Links, som kræver logind, vil være markeret med nøgleikonet. Så snart du har modtaget dit foreløbige nøgleord, kan du logge dig ind - selv om det endnu ikke er nødvendigt, da ingen sider pt. kræver log ind. Når du har gennemført logind, vil dit navn fremover komme til at stå ud for nøgleikonet, så du kan se, at du har adgang til beskyttede sider.

Bjørn