Bent Christensen 27. november 2007 Tilbage til forsiden


Bent Christensen står uden tag over hovedet, da hans hus er brændt! Ingen i familien er kommet alvorligt til skade, men de har mistet alt.
Selv om forsikringer sikkert dækker en del, så må det være slemt at skulle starte forfra.
Historieløs bliver man jo på en måde, når alt forsvinder. Bøger, billeder, fotos, børnetegninger, frimærkesamlingen, afgangsprojektet, ungernes fantasidyr fra børnehaven, farmors fine teskeer, etc. etc. Alt det, der har fulgt en gennem livet og som i grunden ikke kan erstattes af penge. Familiens liv!
At der for tiden ikke er overskud til skak er meget forståeligt! Det er flot, at han overhovedet har husket, at der var noget med en turnering i skakklubben. Måske er vi ham til juleafslutningen...


Fra den lokale avis:

2007-11-14 10:51:45
Af Torben Brandt

Villa brændt ned
En villa på Rorgængervej i Brøndby Strand udbrændte natten mellem mandag og tirsdag

BRØNDBY: Hverken et forældrepar eller deres voksne søn kom alvorligt til skade, men huset brændte ned til grunden, da der tirsdag morgen klokken 03.08 udbrød brand i en villa på Rorgængervej i Brøndby Strand.
Beredskabschef i Brøndby Kommune, Jan Riis, var vagthavende indsatsleder hos Vestegnens Brandvæsen, da branden brød ud.
- Da vi kom til stedet, stod flammerne allerede op gennem taget og ud af vinduerne, så vi kunne meget hurtigt se, at det handlede om at begrænse skaderne, så ilden ikke fik bredt sig til nogen af naboejendommene, siger Jan Riis.
Hos Københavns Vestegns Politi siger vagtchef Henrik Frandsen, at branden formentlig er startet på den voksne søns værelse, hvor der har været levende lys i vindueskarmen.
- Vinduet stod åbent, og der var gardiner for vinduet, og det er formentlig på den måde, branden er blevet antændt. En enkelt person i huset blev lidt forbrændt på hånden, men ellers kom ingen til skade, siger Henrik Frandsen.